Varză cu struguri

Floarea Pană, loc. Lupeni, jud. Hunedoara

Foto: Practic in bucatarie; Mihai Nicolae

Foto: Practic in bucatarie; Mihai Nicolae

8 porții
Pregătire: 15 minute
Coacere:  45 minute

Îți trebuie:

  • 1,5 kg varză acră
  • 4 linguri ulei
  • 2 foi dafin
  • 500 g struguri albi fără boabe
  • sare
  • 1 lingură zahăr

Pregătești așa:

Speli varza și o desărezi dacă este nevoie. Tai apoi mărunt și o pui într-o cratiță cu 4 linguri ulei fierbinte. Adaugi foile de dafin și puțină apă. Lași pe foc până se înmoaie varza. Strugurii îi speli și îi amesteci cu varza călită, peste care pui zahărul. Sărezi numai dacă este nevoie.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!