Tocăniță de castraveciori

Foto: Mihai Nicolae – Burda România

Îţi trebuie:
5 castraveciori de grădină
500 ml supă de carne instant
350 g costiță
350 g cartofi
1 ceapă de apă
1 legătură mărar
1 linguriță boia dulce
50 ml ulei
Pregătești așa:
Speli costița, o ștergi, o tai fâșii și o presari cu boia. Cartofii îi cureți și îi speli bine, apoi îi tai cuburi. Castraveții proaspeți, bine spălați, îi tai pe lungime, îi golești de sâmburi și îi tai bucățele.
Toci ceapa peștișori și o amesteci cu cartofii și costița, le pui la călit pentru 15 minute în ulei, apoi condimentezi tocănița după gust.

Pregătire: 35 minute; Coacere:15 minute
Rețetă de Petra Vrancea, București

Iată aici o tocăniță cu carne.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!