Rețetă de Simona- Alisa Moraru
Îți trebuie:
- 400 g spanac congelat
- 3 cepe mari
- 1 legătură pătrunjel
- 1-2 legături mărar
- 2 linguri ulei
- 1 ceașcă orez
- 2 pești (macrou)
- sare după gust.
Pregătești așa:
Cureți peștele și îl tai bucăți. Apoi îl pui la fiert într-un vas separat. Când e gata, strecori apa, iar bucățile de pește le cureți atent de oase. Tai mărunt ceapa, pătrunjelul și mărarul și le pui la fiert împreună cu spanacul în apa în care ai fiert peștele. După circa 20 minute, adaugi orezul, spălat în prealabil, și uleiul. Amesteci des pentru a nu se lipi compoziția obținută. Când e aproape gata, adaugi bucățile de pește și mai lași să fiarbă 3 minute împreună. Acest fel de mâncare este mai gustos dacă îl servești cu mămăligă caldă.
Ati distrus revista asta de care eram atasat de 15 ani!!! Ati schimbat fontul revistei, nu mai are nimic atragataor, special, parca e o telegrama care anunta vesti rele (ca format si font), iti da fiori!! Nu mai e ”bunica” cu sfaturile ei, nu mai probati retete in bucatarie (unde e Lili Jerlaianu?!), nu mai dati cazuri ale cititorilor, nu mai aveti acel ”vino-ncoa”! Nu mai este o revista sentimentala, aproape de cititori, e doar o gazeta de retete ”insipide”, necomentate de gospodine, sunt reci!! Ce frumos era chiar cu acele ”babe” care trimiteau retete, te simteai ca acasa, aproape de vatra romanesca… Nu stiu ce interese meschine va anima, dar ati gresit! Este ultima oara cand am cumparat revista, dupa 15 ani!!! Bleah!!
NICI MACAR NU AVETI O SECTIUNE PENTRU DISCUTII CU ”DONATORII”, ADICA NOI, CITITORII, CARE V-AM PLATIT SALARII ANI SI ANI!! RUSINE!!!