Spanac cu pește

Rețetă de Simona- Alisa Moraru

Îți trebuie:

  • 400 g spanac congelat
  • 3 cepe mari
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1-2 legături mărar
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceașcă orez
  • 2 pești (macrou)
  • sare după gust.

Pregătești așa:

Cureți peștele și îl tai bucăți. Apoi îl pui la fiert într-un vas separat. Când e gata, strecori apa, iar bucățile de pește le cureți atent de oase. Tai mărunt ceapa, pătrunjelul și mărarul și le pui la fiert împreună cu spanacul în apa în care ai fiert peștele. După circa 20 minute, adaugi orezul, spălat în prealabil, și uleiul. Amesteci des pentru a nu se lipi compoziția obținută. Când e aproape gata, adaugi bucățile de pește și mai lași să fiarbă 3 minute împreună. Acest fel de mâncare este mai gustos dacă îl servești cu mămăligă caldă.



One Response

  1. Radu Damian august 1, 2016

Add Comment