Sopa con fidea seca

foto: Mihai Nicolae

Sopa con fidea seca

Rețetă de Andreea Gherasim, sat Chișcăreni, jud. Botoșani

Preț: 10 lei-2-4 porții

Pregătire: 45 minute

Coacere: 10 minute

Îți trebuie: 300 g tăiței cuiburi, 500 g roșii, 2 căței de usturoi, 2 cepe, 3-4 linguri ulei de măsline, 500 ml supă de pui, sare, piper, coriandru frunze

Pregătești așa: Pui tăițeii la prăjit în uleiul de măsline și îi lași până capătă o culoare maronie. Adaugi apoi ceapa tocată mărunt, usturoiul pisat, roșiile tăiate cubulețe și acoperi cu supa de pui. Lași pe foc până scade supa. La sfârșit, potrivești gustul de sare și piper și ornezi cu frunze de coriandru. Arată ca o supă scăzută, fără zeamă.

Add Comment