Șnițel de țelină cu cașcaval

Foto: Mihai Nicolae – Burda România

Îți trebuie:
1 țelină potrivită (de circa 500 g)
400 g cașcaval
1 ou
pesmet
unt
sare, piper
Pregătești așa:
Cureți țelina, o speli și o tai felii groase de 1 deget, apoi le fierbi circa 45 de minute și le scurgi. Tai felii de cașcaval groase și mari cât feliile de țelină și faci sandvișuri: 1 felie de cașcaval o așezi între 2 feli de țelină.
Dai „pachețelele“ prin ou bătut (cu 1 lingură de apă, sare și piper) și prin pesmet. Rumenești în unt șnițelele de țelină pe fiecare parte și le consumi calde.

Pregătire: 60 minute; Coacere: 25 minute
Rețetă de Aurelia Bărbulescu, Ploiești, jud. Prahova

Aici găsești o altă rețetă de șnițele.

Add Comment