Scoici cu mozzarella

Foto: Mihai Nicolae – Burda Romania

Îți trebuie:
350 g scoici (paste făinoase)
500 g vinete
150 g mozzarella
80 g parmezan
2 cepe
1 cățel de usturoi
1 lingură ulei de măsline
piper
1 cutie de 400 g roșii decojite
2 fire de busuioc
sare
Pregătești așa:
Fierbi pastele al dente în apă cu sare și le dai deoparte. Cureți ceapa și usturoiul, le tai cubulețe și le călești în uleiul încins. Adaugi vinetele scurse de zeama amăruie, sare, piper și roșiile tăiate bucățele.  Lași să fiarbă aproximativ 8 minute, apoi adaugi și busuioc.

Încingi cuptorul la 220 de grade Celsius. Într-o formă de budincă unsă, pui în straturi pastele scurse, legumele și mozzarella tăiată cubulețe, presari parmezanul ras și dai circa 15 minute la cuptor, să se gratineze.

Pregătire: 30 minute; Coacere: 15 minute
Rețetă de Florentina Hîj, com. Volovăț, jud. Suceava

Intră aici și vei descoperi o rețetă mai altfel de budincă.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!