Salată de gogonele cu mămăligă

Foto: Mihai Nicolae – Burda România

Îți trebuie:
1 kg gogonele
2 cepe roşii
4 linguri ulei
sare, piper
500 g mălai
Pregătești așa:
Speli gogonelele şi le toci cât mai mărunt. Încingi uleiul într-o tigaie mai adâncă, adaugi gogonelele tocate şi le călești până ce sunt bine pătrunse şi a scăzut lichidul lăsat de ele. Când sunt gata, le lași să se răcorească şi adaugi ceapa fin tocată.
Prepari o mămăligă din mălai, sare şi apă. Când este gata, răstorni într-o tavă de aragaz unsă cu ulei şi uniformizezi.
Serveşti salata cu mămăligă călduţă sau rece, tăiată cuburi.
Nu uita că mămăliga este bună în caz de obezitate, pentru că îți oferă senzație de sațietate. Ajută și la digestie, reducând aciditatea. Nu are gluten și nu e contraindicată nici suferinzilor de bilă.

Pregătire: 40 minute; Fierbere: 40 minute
Rețetă de Felicia Măciucă, Brăila

Încearcă și rețeta de aici.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

2 Comments

  1. innebbiata octombrie 24, 2019
    • Alexandrescu Dorina octombrie 25, 2019

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!