Salată de andive cu brânză de vaci

– meniu vegetarian –

Rețetă de Angela Beldean, Tg. Mureș

Îți trebuie:

  • 4 andive
  • 2 salate verzi
  • 2 roșii
  • 1 grepfruit
  • 4 linguri ulei de măsline
  • suc de lămâie
  • 200 g brânză dulce de vaci
  • 1 legătură ceapă verde
  • 1 legătură mărar verde
  • sare
  • piper
  • 1 conservă boabe de porumb.

Pregătești așa:

Într-o salatieră pui mai întâi frunzele de salată, apoi andivele curățate, spălate și tăiate bucățele, felii de roșii, de grepfruit și mărarul verde. Faci un sos din ulei, suc de lămâie, sare, piper și torni totul peste salată. Separat, amesteci brânza cu sare, pi-per și ceapă verde tocată fin și pui din loc în loc peste salata de andive. Lași la rece 10- 15 minute.

 

Add Comment