Rulouri de varză cu brânză

foto: Mihai Nicolae

Rulouri de varză cu brânză – rețetă din Columbia

Rețetă propusă de Practic în bucătărie

Preț: 9 lei-6 porții

Pregătire: 40 minute

Coacere: 30 minute

Îți trebuie: 12 foi de varză, 1 ceașcă brânză, 1 ceașcă parmezan, 1/3 ceașcă lapte, 2 linguri unt, 1 lingură pătrunjel, 1 ceașcă paste de tomate, 1 ceașcă apă, 3 lingurițe de sare

Pregătești așa: Foile de varză le pui într-o oală, în apă cu sare, cât să le acopere. Le lași să fiarbă la foc potrivit, oala fiind acoperită, până când foile se înmoaie. Scurgi apa din oală și tai părțile tari ale foilor de varză, care ar împiedica rularea. Încălzești cuptorul. Separat, într-un vas, amesteci bine brânza, parmezanul, laptele, untul și pătrunjelul. Pui amestecul pe fiecare foaie, rulezi, înfâșurând cât mai strâns și așezi ruloul într-un vas de yena. Amesteci apa cu pasta de tomate și torni sosul deasupra rulourilor umplute cu varză. Acoperi tava cu o folie de aluminiu și lași la cuptor timp de jumătate de oră.

Add Comment