Rissoto cu soia și fasole verde

Îți trebuie:

300 g orez

1 pachet soia cubulețe

300 g fasole verde

1 ceapă mai mare

1 ardei capia

sare, piper, boia de ardei, chimen

ulei

mărar, pătrunjel

opțional, iaurt sau smântână

Pregătești așa:
Fierbi cubulețele de soia, apoi le strecori. Toci mărunt ceapa și o călești în ulei, apoi adaugi soia, ardeiul capia tăiat fâșii, sare, piper, puțin chimen și boia de ardei. După ce s-au călit puțin, adaugi orezul și fasolea verde și mai lași să fiarbă, până se înmoaie legumele. La final, presari mărar și pătrunjel verde tocat mărunt și servești cu iaurt sau smântână.

Andy Drienyovszki, Nădlac, jud. Arad

O altă rețetă de post, cu orez, poți să găsești aici. 

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!