Pârjoale de praz

Foto: Practic in bucatarie; Mihai Nicolae

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rețetă de Gabriela Constantinov, București

4 porții
Pregătire: 15 minute
Coacere: 20 minute

Îți trebuie:

600 g praz
600 g cartofi
100 g făină
150 g ulei
60-100 g cașcaval de post
sare și piper după gust
Pregătești așa:
Cureți prazul, îl speli și îl tai în bucăți nu prea mari și îl pui la fiert în apă cu sare.
Fierbi cartofii în coajă, apoi îi cureți și îi dai prin mașina de tocat împreună cu prazul fiert.
Adaugi în pasta obținută făină, sare, piper și caș-cavalul de post ras.
Faci pârjoale cu mâna, le treci prin făină și le prăjești pe ambele părți în ulei bine încins. Le servești cu diverse salate.

Add Comment