Mâncare de țelină

Cristina Nedelcu, Caransebeș,  jud. Caraș-Severin

Îți trebuie:

  • 2 țeline mari
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel
  •  2 cepe
  • 3 linguri pastă de tomate
  • 1 foaie de dafin
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 lingură margarină
  • sare
  • ulei
  • piper.

Pregătești așa:
Cureți țelina, o tai cuburi mari după care o călești în margarina topită sau ulei câteva minute. Adaugi ceapa tocată, dovlecelul și morcovii tăiați cuburi sau rondele. Stingi cu pasta de tomate dizolvată în apă călduță. Lași să scadă puțin și să fiarbă toate legumele, după care potrivești gustul de sare și piper. La final presari pătrunjelul tăiat fin.



One Response

  1. tincu ionut august 26, 2013

Add Comment