Foitaj cu legume

Florina Neacșu, sat Comoșteni, com. Gânciova, jud. Dolj

Îți trebuie:

  • foitaj din comerț
  • 1 varză mică albă
  • 3 morcovi
  • 3 rădăcini de păstrârnac
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 100 g ciuperci
  • 1 ardei gras roșu
  • 1 ardei gras galben
  • 3-4 linguri sos de soia
  • sare
  • condimente.

Pregătești așa:
Preîncălzești cuptorul. Între timp, tai morcovii și păstârnacul în bucățele mici, îi opărești în apă clocotită 3 minute. Adaugi varza, ciupercile și ardeii, toate tăiate fideluță și sosul. Pui un praf de sare. Fierbi totul 2 minute la foc puternic. Obții astfel o compoziție. Decupezi foile de aluat în pătrate, adaugi 2 lingurițe de compoziție și sos de soia, rulezi și închizi. Ungi și tapetezi cu hârtie pergament o tavă de cuptor. Pui toate rulourile în tavă, le stropești cu 2 linguri ulei și pui un praf de sare. Dai la cuptor 60 minute.

Add Comment