Fasole boabe preparată grecește

Foto: Mihai Nicolae – Burda Romania

Îți trebuie:
350 g boabe de fasole verde
1 legătură mărar
1 legătură pătrunjel
1 legătură leuștean
10-15 fire de ceapă verde
1 lingură bulion
4-5 linguri ulei
sare
piper
Pregătești așa:
Speli și fierbi fasolea în apă sărată. Strecori și o lași să se scurgă de apă. Pui într-o cratiță la prăjit în ulei ceapa tocată mărunt. Când ceapa se înmoaie puțin, adaugi verdețurile spălate, tocate și le lași să se prăjească până devin moi. Adaugi bulionul, sarea, piperul și boabele de fasole verde, care au fost fierte în prealabil și scurse bine. Amesteci și le lași să se prăjească câteva minute.

Pregătire: 40 minute; Coacere: 20 minute
Rețetă de Maria Dragoș, Pitești, jud. Argeș

 

Intră aici și vei găsi o mâncărică de fasole delicioasă.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!