Conopidă cu turmeric

Foto: Conopidă cu turmeric – Arhivă Burda România

Îți trebuie:
1 kg conopidă
100 ml ulei de măsline
20 g turmeric
piper măcinat
sare
mărar
pătrunjel
Pregătești așa:
Se spală conopida, se desface în buchețele și se pune într-un bol. Se toarnă peste ea uleiul, apoi și celelalte condimente, se amestecă bine până când se înglobează compoziția în conopidă. Se introduce conopida la cuptor, într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, la foc mediu, pentru 15-20 minute.
Se servește cu mărar și pătrunjel presărat deasupra (și/sau alte legume). Eu am combinat cu ciuperci trase la tigaie, într-o lingură de ulei de măsline.

Rețetă de Elena Negoescu, Mioveni, jud. Argeș

Aici găsești rețeta unei plăcinte delicioase cu conopidă.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!