Ciorbă falsă de burtă

✔ Afecțiuni renale, hipertensiune arterială
Cătălina Vieru, București

Foto: Practic in bucatarie; Mihai Nicolae

Foto: Practic in bucatarie; Mihai Nicolae

3-4 porții
Pregătire: 15 minute
Fierbere: 25 minute
Coacere: 10 minute
Îți trebuie:

  • 1 bucată gogoșar acru
  • 300 g pleurotus
  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • 50 g smântână
  • 1 cățel usturoi
  • 1 gălbenuș
  • oțet
  • ulei
  • sare

Pregătești așa:
Cureți ceapa, morcovul și le tai mărunt. Le călești cu o lingură ulei, după care adaugi apă. Tai cubulețe gogoșarul acru. Speli ciupercile, le tai fâșii (ca la ciorba de burtă), le adaugi peste legume. După ce s-au fiert pui sare, oțet după gust, mujdei și smântână (amestecată cu gălbenuș).

Add Comment