Buchet de primăvară

Foto: Mihai Nicolae

Rețetă de Daniela Arba, com. Vadu Izei, jud. Maramureș

Preț: 23 lei-4 porții

Pregătire: 25 minute

Îți trebuie: 1 salată verde, 1 legătură de ridichi, 150 g telemea, 100 g cașcaval, 100 g șuncă, 3 linguri de porumb din conservă, 100 g macaroane fierte, 1 linguriță de semințe de in, 1 linguriță semințe de floarea soarelui, 1 lingură ulei de măsline, sare, zeamă de lămâie

Pregătești așa: Tai salata fâșii, feliezi ridichile, tai telemeaua, cașcavalul și șunca mărunt, adaugi porumbul, macaroanele, semințele de in și floarea soarelui, stropești cu ulei de măsline și zeamă de lămâie și presari sare după gust. Amesteci totul și servești salata.

Add Comment