Supă „Minestrone”

Fotot: Mihai Nicolae

Rețetă de Maria Iosip, Galați

PREț: 20 lei-3-4 porții

Pregătire: 40 minute

Fierbere: 40 minute

Îți trebuie:
■ 1 morcov ■ 1 ceapă uscată
■ 1 țelină ■ 1 varză
■ 1 ardei roșu
■ spanac (proaspăt sau congelat)
■ 1 bol cu paste
■ ulei de măsline
■ pătrunjel verde
■ sare ■ 150 g parmezan

Pregătești așa: Tai morcovul cubulețe, ceapa, țelina, ardeiul și varza și le călești într-o oală în puțin ulei de măsline. Adaugi apoi 1 litru de apă fierbinte. Acoperi cu un capac și lași să fiarbă timp de 15 minute. Către sfârșit, adaugi spanacul, pastele și usturoiul tocat mărunt. Când supa este gata, adaugi pătrunjelul tocat fin și pui capacul. Servești supa caldă, în boluri, cu sau fără parmezan ras, după cum preferi.

Add Comment