Supă de vită, cu tăiței

Foto: Mihai Nicolae – Burda România

Îți trebuie:
500 g piept de vită
2 morcovi
1 rădăcină de pătrunjel
1 țelină mică
1 ceapă
1 cartof
10-15 frunze de spanac
200 ml suc de roșii
200 g tăiței
sare
piper
Pregătești așa:
Porționezi carnea, o speli și o pui la fiert în apă rece. Îndepărtezi cu grijă spuma formată și lași la fiert circa 30 de minute, până când carnea este aproape fiartă. Adaugi legumele curățate, spălate și tăiate bucăți mari. Lași să fiarbă la foc mic, încă 15-20 de minute, apoi strecori supa, scoți legumele deoparte, iar carnea o pui în supa strecurată.
Pui frunzele de spanac tăiate fâșii și sucul de roșii, potrivești gustul de sare și piper și lași să fiarbă 7-8 minute.
Separat, fierbi tăițeii în apă cu sare, îi scurgi, îi clătești cu apă rece și îi adaugi direct în farfurie, în momentul servirii.

Pregătire: 35 minute; Fierbere: 60-70 minute
Rețetă de Maria Dragoș, Pitești, jud. Argeș

Iată aici o supă de vită delicioasă.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!