Supă de roșii cu orez

Foto: Mihai Nicolae – Burda România

Îți trebuie:
600 g roșii
100 g morcovi
100 g ceapă
50 ml ulei
sare după gust
100 g păstârnac
100 g țelină
100 g ardei gras
50 g orez
pătrunjel
Pregătești așa:
Tai ardeii cubulețe, roșiile le opărești, le decojești și le tai cuburi. Restul legumelor le dai prin răzătoare.
Într-o cratiță cu ulei, călești aproximativ 5 minute legumele, mai puțin roșiile. Adaugi apoi 4 litri de apă. După circa 30 de minute de fierbere, adaugi orezul și, când acesta este aproape gata, pui în oală roșiile și sarea.
Servești supa în bol, presărată cu pătrunjel verde tocat mărunt.

Pregătire: 25 minute; Fierbere: 40 minute
Rețetă de Nicoleta Stăncilă, Slatina, jud. Olt

Intră aici, vei viziona modul de preparare a unei supe de roșii delicioasă

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!