Supă de pasăre cu fidea

Foto: Mihai Nicolae – Burda Romania

Îți trebuie:
1 pasăre cam de 1 kg
2 morcovi
1 țelină
1 rădăcină pătrunjel
2 ouă
făină
sare
pătrunjel verde
1 cartof
1 păstârnac
50 g varză
Pregătești supa așa:
Pui carnea la fiert în apă cu sare. Când carnea este pe jumătate fiartă, adaugi zarzavaturile curățate și tăiate mărunt. După ce zarzavaturile au fiert, strecori supa.
Pregătești tăițeii așa:
Peste făină adaugi ouăle, apă și sare. Frămânți coca. O lași 15 minute, întinzi foaia și tai tăițeii. Înlături făina de pe ei și îi pui la fiert în apă clocotită cu sare. Apoi îi lași să se răcească și îi adaugi în supă. Presari pătrunjel verde.

Pregătire: 25 minute; Fierbere: 60 minute
Rețetă trimisă de Rozalia Șuba, Ocna-Mureș, jud. Alba

Pentru o rețetă bună de supă intră aici.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!