Supă de conopidă cu găluște de pui

Foto: Mihai Nicolae – Burda Romania

Îți trebuie:
1 conopidă
1 ceapă
1 legătură pătrunjel
1 lingură untură
1 lingură făină
1 pahar mic smântână
sare
piper
1 piept de pui mai mic
1 albuș
1 iaurt mic
puțină nucșoară
Pregătești așa:
Cureți și speli bine conopida, pe care o pui în apă cu sare la fiert. Cureți ceapa și o tai fin, la fel și pătrunjelul. Toci carnea și o amesteci cu nucșoara, iaurtul și albușul și o dai la rece. Din untură și făină faci un rântaș și îl pui în supă.
Când fierbe, iei gălușcuțe cu o linguriță și le pui în supă. La sfârșit, pui smântână, sare, piper și mai fierbi supa câteva minute. E o supă foarte bună și sănătoasă.

Pregătire: 30 minute; Fierbere: 60 minute
Rețetă de Anica Incze, Oradea, jud. Bihor

Pentru o rețetă de supă delicioasă intră și aici.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!