Ciorbă de pește

Rețetă de Anica Ciobanu, sat Tăbărăști, com. Gălbinoși, jud. Buzău

Foto: Practic in bucatarie, Mihai Nicolae

Foto: Practic in bucatarie, Mihai Nicolae

4 porții
Pregătire: 15 minute
Fierbere: 30 minute

Îți trebuie:

  • 4 bucăți medalion pește Clarias
  • 1 ceapă
  • 3-4 cartofi
  • 2-3 roșii
  • leuștean
  • mărar
  • borș
  • sare
  • piper

Pregătești așa:
Cureți de coajă ceapa și cartofii, le speli și le toci mărunt. Le pui la fiert într-o oală cu sare și piper.După 15-20 minute pui roșiile tăiate mărunt. Mai lași să fiarbă 5 minute, apoi adaugi medalionul de peștele tăiat în bucăți potrivite. Acrești ciorba cu borș. Presari deasupra pătrunjel verde tocat.
Este delicioasă!



Add Comment