Ciorbă de pește

Foto: Practic in bucatarie, Mihai Nicolae

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rețetă de Anica Ciobanu, sat Tăbărăști, com. Gălbinoși, jud. Buzău

4 porții

Pregătire: 15 minute
Fierbere: 30 minute

Îți trebuie:

4 bucăți medalion pește Clarias
1 ceapă
3-4 cartofi
2-3 roșii
leuștean
mărar
borș
sare
piper
Pregătești așa:
Cureți de coajă ceapa și cartofii, le speli și le toci mărunt. Le pui la fiert într-o oală cu sare și piper.După 15-20 minute pui roșiile tăiate mărunt. Mai lași să fiarbă 5 minute, apoi adaugi medalionul de peștele tăiat în bucăți potrivite. Acrești ciorba cu borș. Presari deasupra pătrunjel verde tocat.
Este delicioasă!

Add Comment