Ciorbă de pepene

Foto: Mihai Nicolae – Burda România

Îți trebuie:
1 farfurie adâncă cu coajă albă de pepene verde
2 cepe
1 morcov
1 legătură pătrunjel verde și mărar
sare
50 ml ulei
200 g corcodușe
200 g smântână sau iaurt
Pregătești așa:
Cureți ceapa și morcovul și le tai mărunt. Le pui la fiert în 2 1/2 l apă clocotită.
În acest timp, cureți pepenele de coaja verde și de miez, iar partea albă o tai în cuburi mici. Când morcovul e pe jumătate fiert, adaugi pepenele. Potrivești ciorba de sare, adaugi uleiul, verdeața și acrești cu corcodușe.
Servești ciorba cu smântână sau cu iaurt.

Pregătire: 15 minute; Fierbere: 35 minute
Rețetă trimisă de Cornelia Munteanu, Tulcea

Intră aici, vei avea surpriza unei rețete deosebite cu pepene galben.

Add Comment