Borș rusesc

Foto: Mihai Nicolae – Burda România

Îți trebuie:
1 ceapă
2-3 cartofi
2 morcovi
1/4 varză roșie
1/4 țelină
1/2 kg fasole boabe
1 cană suc de roșii
3 căni apă
2 linguri ulei
1 lămâie
1 lingură făină
1 foaie de dafin
pătrunjel
mărar
1 sfeclă coaptă și curățată
Pregătești așa:
Cureți ceapa de coajă, o speli, o toci și o călești într-o oală cu puțin ulei. Adaugi apoi apă. Tai cubulețe mici cartofii, țelina și morcovii, dai pe răzătoarea mică varza roșie și le adaugi în oală.
Când s-au fiert pui fasolea, sfecla rasă, sucul de roșii, pătrunjelul, mărarul și foaia de dafin. După câteva clocote, adaugi făina desfăcută în puțină apă, sucul de lămâie și sare după gust.

Pregătire: 20 minute; Coacere: 40 minute
Refletă de Florin Dinescu, Argeș

Intră aici, vei găsi o altă rețetă de borș rusesc.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!