Borș de conopidă

Foto: Mihai Nicolae – Burda România

Îți trebuie:
1 conopidă mare
2 morcovi potriviți
3 cartofi
1 ceapă
1 l supă de legume
50 ml ulei
1 legătură leuștean
1/2 l borș
Pregătești așa:
Într-o oală călești ceapa în ulei, apoi adaugi conopida desfăcută în buchețele (spălată bine) și o mai lași pe foc 3-4 minute. Pui peste conopidă supa de legume, morcovii și cartofii tăiați bucăți mici și o lași să fiarbă 20-25 de minute.
La sfârșit adaugi borșul fiert în prealabil. Servești borșul cu leuștean tocat mărunt.

Pregătire: 20 minute; Fierbere : 25 minute
Rețetă trimisă de Fănica Doina Țană, Brăila

Intră aici și vei găsi o rețetă de ciorbă cu conopidă.

Add Comment