Borș de babic

foto: Mihai Nicolae

Borș de babic

Rețetă de Codrin Ursachi, Bacău

Preț: 21 lei-4 porții

Pregătire: 50 minute

Coacere: 10 minute

Îți trebuie: 2 cepe roșii, 1 țelină mică, 1 morcov, 1 ardei capia, 150 g slăninuță afumată, 200 g cârnat babic, 100 g orez, 2 cartofi, 1 l borș, pătrunjel, leuștean, sare

Pregătești așa: Tragi la tigaie slăninuța și cârnații tăiați rondele. Pui la fiert legumele tăiate mărunt. Separat, fierbi cartofii cu orezul. După ce s-au fiert legumele, adaugi slăninuța, babicul, orezul și cartofii. Separat, fierbi borșul și acrești. Adaugi sare după gust și mai lași să dea un clocot. Iei oala de pe foc și pui pătrunjelul și leușteanul tocate. Pui capacul și mai lași 5 minute, înainte de a fi servit.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!