Borș cu găină

Foto: Mihai Nicolae – Burda Romania

Îți trebuie:
1 găină medie
1 l apă
1 l borș
1 mână de pătrunjel
1 legătură lobodă
1 vârf de cuțit de sare
200 g fidea

Pregătești așa:
Cureți găina, o speli și o pui la fiert cu apă rece. După ce a fiert, scoți găina pe un platou și în zeamă pui fideaua să fiarbă. Pui verdeața și loboda, sarea și borșul și lași să dea un clocot. Acest borș nu se drege. Tai găina în bucăți și mănânci carnea separat cu mujdei de usturoi.

Pregătire: 40 minute; Fierbere: 90 minute
Rețetă trimisă de Loretta-Stoiana Secui, Tulcea

 

Iată aici un borș mai altfel.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!