Roșii umplute cu salată

Roșii umplute cu salată, un aperitiv excelent pentru zilele călduroase. Pentru aceste roșii poți alege ca variantă de dressing iaurt cu muștar și condimente, dacă nu-l preferi pe cel cu oțet.

 

rosii

Foto: Roșii umplute cu salată – Arhivă City Publishing SRL

Îți trebuie:
10 roșii de dimensiune mijlocie
100 g măsline verzi fără sâmburi
2 fire ceapă verde
1 legătură mărar 
sau pătrunjel
2 castraveți cornișon
1 gulie mică
câteva frunze 
de rucola
1 ardei mic
Pentru dressing:
50 ml ulei de măsline
2 lingurițe oțet balsamic sau aromat
2 linguri boabe 
de muștar
sare, piper, boia
Pregătești așa:
1 Tai roșiilor câte un căpăcel și le scoți miezul cu o linguriță. Le presari în interior cu puțină sare și le lași să se scurgă cu tăietura în jos, pe hârtie absorbantă.
2 Macini fin, în râșnița pentru cafea, boabele de muștar. Le amesteci cu uleiul de măsline, puțină sare, piper, boia și oțetul balsamic.
3 Tai măslinele rondele, ardeii fâșii, iar ceapa, rucola și mărarul mărunt. Dai pe răzătoarea mare castraveții și guliile. Le amesteci cu dressingul și umpli roșiile cu amestecul.

Pregătire: 20 minute
Rețetă de Păștița Curăroiu, Târgu Jiu, jud. Gorj

Dacă intri aici vei găsi o rețetă delicioasă de Roșii umplute, cu sos de mărar.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!