Rigatoni cu broccoli și cârnați picanți

Rigatoni cu broccoli și cârnați picanți, te încântă cu gustul lor ușor picant. Se prepară cât ai clipi din ochi. Nu ezistați să încercați această rețetă.

rigatoni

Foto: Rigatoni cu broccoli și cârnați picanți – Arhivă City Publishing SRL

Îți trebuie:
400 g paste rigatoni de preferință integrale
400 g broccoli
100 g cârnați picanți
1 ardei capia sau ardei gras roșu
30 ml ulei de măsline
2 căței de usturoi
4 fire de busuioc
sare
piper proaspăt măcinat
Pregătești așa:
1. Fierbi pastele urmărind instrucțiunile de pe ambalaj, în apă ușor sărată. Le scurgi și le amesteci cu 2 linguri ulei de măsline și usturoiul, în prealabil curățat și zdrobit.
2. Speli broccoli, îl desfaci în buchețele și le opărești timp de 4 minute sau le fierbi în abur. Scurgi broccoli opărit și îl presari cu puțină sare.
3. Cureți ardeiul și ceapa. Le tai cubulețe și le călești pentru câteva minute în uleiul rămas, adăugând și rondele fine de cârnăciori. Sărezi, condimentezi și adaugi busuioc tocat, după gust.
4. Așezi pe farfurie pastele, pe margine pui broccoli și în mijloc sosul de cârnăciori. Decorezi porțiile cu frunze de busuioc.

Pregătire 15 minute; Fierbere 20 minute
Rețetă de Nicoleta Stăncilă, Slatina, jud. Olt

Încercați să preparați singuri paste în trei culori. Intră aici și găsești rețeta.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!