Supă-cremă kieveană

Rețetă de Ionela Vitu, Călărași

Foto: Practic în bucătărie; Mihai Nicolae

Foto: Practic în bucătărie; Mihai Nicolae

4 porții
Pregătire: 20 minute
Fierbere: 45 minute

Îți trebuie:

  • 250 g carne vițel
  • 150 g macaroane
  • 2 ouă
  • 100 g frișcă
  • 50 g parmezan ras

Pregătești așa:

Speli carnea de vițel și o pui la fiert. Se-parat, fierbi macaroanele în apă cu sare. După ce au fiert, le strecori, le clătești cu apă rece și le tai în bucăți de 2-3 cm. Dai deoparte carnea, iar zea-ma rămasă o dregi cu 2 găl-benușuri bătute în prealabil cu 100 g frișcă. Încorporezi și macaroanele tăiate. Deasupra, presari parmezan ras.

Add Comment