Sangria


Rețetă trimisă de Luminița Neagoe, Călărași

Foto: Practic in bucatarie; Mihai Nicolae

Foto: Practic in bucatarie; Mihai Nicolae

5 porții
Pregătire: 4 ore și 10 minute
Îți trebuie:

  • 2 l vin roșu
  • 7-8 linguri zahăr
  • 3 lămâi
  • 4 portocale
  • 2 pere
  • 1 baton scorțișoară
  • 1/4 l apă minerală
  • 50 ml coniac
  • cuburi de gheață

Pregătești așa:
Pui vinul împreună cu coniacul într-un recipient. Adaugi zahărul, perele, lămâile și portocalele tăiate felii împreună cu batonul de scorțișoară. Dai recipientul la frigider pentru
4 ore. Pui apa minerală înainte să servești băutura și adaugi câteva cuburi de gheață. Poți decora cu felii de lămâie.

Add Comment