Ruladă vieneză

Mihaela Huzum, Galați

Foto: Practic in bucatarie; Mihai Nicolae

Foto: Practic in bucatarie; Mihai Nicolae

8 bucăți
Pregătire: 25 minute
Coacere: 40-50 minute

Îți trebuie:

  • 1 kg carnede porc
  • 1 felie de pâine
  • 5 ouă
  • 1 ceapă
  • ulei
  • sare
  • piper
  • ienibahar și coriandru

Pregătești așa:
Cureți ceapa, o speli și o tai mărunt. Toci carnea de porc și o pui într-un vas adânc. Fierbi separat 3 ouă. Călești ceapa cu două linguri de ulei și o pui peste carnea tocată. Încorporezi 2 ouă crude, condimentezi cu sare, piper și amesteci bine. Într-o tavă de chec, unsă cu ulei, întinzi jumătate din tocătură și o întinzi uniform. De-a lungul tăvii așezi ouăle fierte, pui restul de compoziție și ungi cu ulei. Dai la cuptorul bine încins timp de 40-50 minute. Se poate servi cald sau rece.

Add Comment