Pește oriental

 

Foto: Mihai Nicolae – Burda Romania

2 PORȚII
Pregătire: 20 minute 
COACERE: 30 minute
Rețetă de Viorica Kovacs, Galați

Îți trebuie:
500 g pește alb
1 fir praz verde
2 morcovi fierți
250 g cuș-cuș
150 g caise uscate
3 căței usturoi
70 g unt
coriandru boabe, sare, piper, ulei, pătrunjel
Pregătești așa:
Tai peștele în bucăți mai mici și le așezi într-o tavă cu puțin ulei. Presari sare, piper, usturoiul zdrobit, coriandru și dai totul la cuptor pentru 30 de minute. Pui 500 ml de apă la fiert cu puțină sare și, când dă în clocot, adaugi cuș-cuș. Lași să fiarbă 2-3 minute, după aceea adaugi untul, fructele uscate, morcovul tăiat felii și prazul tăiat bucăți. Servești peștele cu pătrunjel verde și cu fructele uscate.

 

Daca doresti sa citesti o alta reteta cu peste, intra aici

Add Comment