Păstrăv umplut

Foto: Mihai Nicolae – Burda România

Îți trebuie:
3 păstrăvi
1 macrou afumat
3 linguri orez fiert
2 lămâi
ulei de măsline
sare, piper, cimbru
Îți trebuie pentru garnitură:
500 g cartofi sau
300 g paste fierte, amestecate cu puțin ulei,unt și usturoi
Pregătești așa:
Păstrăvii (pot fi înlocuiți și cu caras) bine spălați și șterși îi crestezi și îi ungi bine cu sucul de la o lămâie și cu puțin ulei de măsline. Îi condimentezi în exterior și în interior.
Umpli peștele cu carnea de la macrou, amestecată cu orezul fiert și cu miezul de la lămâie. Împachetezi peștele în folie de aluminiu și-l așezi într-o tavă, apoi îl introduci în cuptorul încins, timp de 20-25 de minute.
Servești păstrăvii cu garnitură de cartofi fierți, natur sau de paste.

Pregătire: 35 minute; Coacere: 20-25 minute
Rețetă de Steliana Flamoropol, București

Intră aici și vei găsi o rețetă cu păstrăv.

Add Comment