Pește cu ardei și cașcaval


Erika Gilyén, loc. Sântana de Mureș, jud. Târgu-Mureș

Foto: Practic in bucatarie, Mihai Nicolae

Foto: Practic in bucatarie, Mihai Nicolae

2 porții
Pregătire: 15 minute
Coacere: 25 minute

Îți trebuie:

  • 1 ceapă
  • 2 căței usturoi
  • 2 ardei capia
  • 1 lingură unt
  • 200 g cașcaval
  • 2 roșii decojite
  • 250 g pește cod file
  • 250 ml vin alb
  • mărar
  • sare
  • piper

Pregătești așa:

Călești ceapa cu usturoiul într-o tigaie cu unt, pui ardeiul tăiat rondele, peștele tăiat bucăți și roșiile tăiate mărunt. După prăjire stingi cu vinul și lași să fiarbă până scade zeama. Pui într-un bol de yena, decorezi cu mărar și cașcavalul răzuit și dai la cuptor 10 minute. Condimentezi cu sare și piper după gust. Poftă bună!

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!