Păstrăv în folie de aluminiu

Foto: Mihai Nicolae – Burda Romania

Îți trebuie:
2 păstrăvi
4 ciuperci
sare
piper
busuioc
ulei
usturoi
verdeață
Pregătești așa:
Speli peștele și îl cureți, iar pe suprafață faci câteva cruste mici. Pe o folie de aluminiu pui ulei, apoi peștele, 2 ciuperci tocate, sare din belșug, piper, busuioc, puțin usturoi și închizi folia ermetic. Repeți această operațiune și cu cel de-al doilea pește, apoi dai peștii la cuptor circa 20 de minute. Poftă bună!

Pregătire: 30 minute; Coacere: 20 minute
Rețetă trimisă de Claudia Păcuraru, loc. Strehaia, jud. Mehedinți

Intră aici și vei găsi o rețetă delicioasă cu pește.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!