Paste cu pui și legume

Paste cu pui și legume, o bucurie pentru mari și mici. Un preparat care poate fi consumat atât la masa de prânz,cât și la cină, fiind consistent și foarte gustos.
Asemănător cu cel tradițional românesc, zucchini și-a câștigat renumele datorită proprietăților sale. Ușor de gătit, diafan și foarte gustos, a câștigat inimile iubitorilor de legume rapid. Și nu numai, există nenumărate rețete cu dovlecelul zucchini care conțin și carne.

 

paste

Foto: Paste cu pui și legume – Arhivă City Publishing SRL

Îți trebuie:
150 g paste cu ou
150 g paste cu spanac
300 g piept de pui
100 g roșii
100 g ciuperci
4 linguri ulei
1 ceapă mare
2 linguri suc de roșii
2 ardei grași
1 zucchini
oregano verde
parmezan ras
sare, piper
Pregătești așa:
1 Pui pastele la fiert în apă cu puțină sare și urmărești indicațiile de pe ambalaj.
2 În acest timp, tai puiul fâșii, călești ceapa tocată mărunt, adaugi sucul de roșii, apoi fâșiile de pui și le rumenești ușor. Adaugi ardeii cubulețe, zucchini tăiați și ciupercile feliate, iar la final roșiile pasate. Asezonezi cu sare, piper și oregano, pui puțină apă și fierbi câteva minute.
3 Torni sosul de carne și ciuperci peste pastele fierte și bine scurse și presari parmezan ras deasupra fiecărei porții.

Rețetă de Simona Liliana Pătraș, Lunca Cetățuii, jud. Iași

Încearcă și rețeta de Tagliatelle primavera cu cremă de brânză. Intră aici și vei găsi modul de preparare.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!