Şniţele de soia la cuptor

Claudia Cosgarea, Gura Văii, jud Braşov

Îţi trebuie:

  • 2 pungi cu şniţele de soia
  • 4-5 căţei de usturoi
  • 2 căni suc de roşii
  • câteva fire de cimbru şi pătrunjel
  • sare
  • piper.

Pregăteşti aşa:
Fierbi şniţelele de soia 10 minute în apă clocotită cu sare şi  2 căţei de usturoi mărunţit. Ungi o tavă cu ulei şi aşezi unul lângă altul şniţelele de soia pe care le-ai lăsat la scurs în prealabil. Presari cimbrul şi pătrunjelul tocate (sunt bune şi cu busuioc), usturoiul zdrobit, apoi torni sucul de roşii astfel încât să acoperi şniţelele. Dai tava la cuptor pentru 20-25 de minute, până scade 3/4 din sucul de roşii. Sunt foarte bune lângă un piure de cartofi sau pilaf de orez.



Add Comment