Paste cu ragout de legume

Foto: Mihai Nicolae – Burda Romania

Îți trebuie:
250 g broccoli
1 dovlecel
4 roșii
1 ardei galben
1 ceapă
1-2 căței de usturoi
2 linguri ulei de măsline
200 ml supă de legume (instant)
sare, piper
500 g paste (spirale)
câteva fire de busuioc
1 lămâie
Pregătești așa:
Speli bine legumele și le cureți. Tai broccoli buchețele. Tai dovlecelul felii, eventual în jumătăți de felii. Opărești roșiile, le decojești și le tai în cubulețe. Tai ardeiul în fâșii subțiri. Cureți ceapa și usturoiul. Le tai mărunt, apoi le călești în puțin ulei de măsline. Adaugi legumele și supa. Acoperi vasul cu un capac și lași să fiarbă circa 12 minute. Condimentezi bine cu sare și mult piper.
Fierbi pastele, după indicațiile de pe pachet, iar apoi le lași să se scurgă de apă. Speli busuiocul și îl scuturi de apă. Îl tai mărunt. Speli lămâia și razi 1/2 linguriță de coajă. Servești pastele cu ragout de legume. Ornezi cu busuioc și cu coajă de lămâie.

Pregătire: 30 minute; Fierbere: 12 minute
Rețetă propusă de Adriana Pancu, București

Aici vei găsi o rețetă delicioasă.

Add Comment