Mâncărică de păstăi lungi

Victoria Sorocaleti, Galaţi

Îţi trebuie:

  • 1 kg păstăi din conservă sau congelate
  • 1 ceapă mare
  • 5-6 linguri bulion
  • 1 lingură făină
  • 1 legătură mărar şi pătrunjel
  • ulei
  • sare
  • piper.

Pregăteşti aşa:
Înăbuşi ceapa în ulei cu puţină apă, apoi adaugi păstăile scurse din conservă sau decongelate şi tăiate bucăţi de 4-5 cm. Torni şi o cană de apă şi le laşi să fiarbă pe foc mic. Când sunt fierte pui bulionul, sare şi piper după gust şi, după ce dă în câteva clocote bune, adaugi şi făina desfăcută în puţină apă. Presari verdeaţa tocată, mai amesteci de câteva ori în cratiţă şi opreşti focul.



Add Comment