Ciuperci umplute cu soia


Maria Mateiu, loc. Liești, jud. Galați

Foto: Practic in bucatarie; Mihai Nicolae

Foto: Practic in bucatarie; Mihai Nicolae

4 porții
Pregătire: 15 minute
Coacere: 30 minute

Îți trebuie:

  • 1/2 kg ciuperci
  • 50 g margarină
  • 1 pungă soia granule
  • 1-2 cepe
  • 2 roșii
  • 1 lingură pastă de tomate
  • 2 ardei grași
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper
  • măsline fără sâmburi pentru ornat

Pregătești așa:
Speli ciupercile bine și le tai codițele. Le așezi într-o tavă unsă cu margarină. În fiecare ciupercuță pui câte un pic de margarină. Separat tai ceapa, roșiile, ardeii și pătrunjel tocat fin. Amesteci granulele de soia, fierte în prealabil și pasta de tomate.
Condimentezi cu sare și pi-per, după care umpli ciupercile. Peste fiecare ciupercă așezi câte o măslină și le dai la cuptor.

Add Comment