Vărzări

Elena Bână, loc. Mârșani, jud. Dolj

Îți trebuie:

  • 6 ouă
  • 250 g varză acră
  • 150 g piept de porc afumat
  • 50 ml lapte
  • 1 lingură făină
  • mărar tocat
  • 50 g unt
  • 1 lingură ulei
  • sare
  • piper.

Pregătești așa:

Tai varza murată foarte fin și o storci bine. Apoi o călești în unt amestecat cu ulei. Tai pieptul de porc sub formă de lamele și le rumenești fără grăsime. Spargi ouăle, le pui într-un vas și le bați bine, adaugi laptele, făina, mărarul tocat, sarea și piperul. Din această compoziție, coci într-o tigaie 4 foi de clătită, mai groase, pe care le umpli cât sunt calde cu varză călită amestecată cu bucățele de piept rumenite. Le servești cât sunt calde.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!