Tochitură de porc

Foto: Practic in bucatarie, Mihai Nicolae

 

5 porții
Pregătire: 30 minute
Fierbere: 1 oră

Îți trebuie:

2 kg carne de porc
300 g ficat de porc
1 rinichi
500 g cârnați proaspeți
1 cățel usturoi
300 ml bulion
ulei
sare
piper
Procedezi așa:
Speli rinichiul, îl cureți și îi scoți nervurile. Îl pui în apă rece cu oțet.
Speli carnea de porc, o tai cubulețe și o călești în puțin ulei. Călești separat ficatul spălat și tăiat, împreună cu rinichiul. Când sunt gata îi adaugi în cratița cu carne.
Cârnații îi tai felii, îi prăjești separat și îi pui peste restul cărnurilor. Pui apă cât să îi acopere și lași să fiarbă. La final, adaugi usturoiul pisat, bulionul, sare și piper după gust. Lași să dea în câteva clocote, ca să mai scadă zeama. O poți servi cu mămăliguță.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!