Gabriela Demidov, loc. Sulina, jud. Tulcea
5 porții
Pregătire: 20 minute
Coacere: 45 minute
Îți trebuie:
- 1 kg carne de porc
- 2 cârnați semi-afumați
- 500 g ciuperci proaspete
- 4 roșii
- 2 cepe
- 3 linguri pastă de tomate
- 1 legătură pătrunjel
- ulei
Pregătești așa:
Tai carnea în bucăți mai mari și o condimentezi pe toate părțile cu noul Delikat Picant, care va da mâncării un gust ușor picant și absolut delicios! O rumenești apoi ușor în ulei. Din când în când o stropești cu apă căl-duță. Separat, călești ceapa. Adaugi ciupercile tăiate felii și după câteva minute pui și roșiile tăiate cubulețe. Adaugi pasta de tomate dizolvată într-o cană cu apă călduță. În acest sos pui bucățile de carne și cârnații, tăiați bucăți și rumeniți de asemenea. Lași la cuptor 10-15 minute, după care adaugi pătrunjelul tocat mărunt. Servești cu mămăliguță și, de ce nu, cu puțin mujdei de usturoi.