Tocăniță lipovenească

Foto: Mihai Nicolae

Rețetă de Tamara Eftene, Brăila

Preț: 33 lei-6 porții

Pregătire: 60 minute

Coacere: 40 minute

Îți trebuie: 1 kg pulpă de porc, 300 g ciuperci, 2 cutii roșii decojite, 2 cepe, 1 căpățână usturoi, 2 ardei iuți, sare, boia iute, piper, ulei, condimente pentru carne
de porc

Pregătești așa: Speli carnea și o tai în bucăți mici. Sărezi, piperezi și adaugi condimente pentru carne de porc. Prăjești la foc mic până se rumenește toată carnea. Separat, tai mărunt ciupercile și ceapa. Călești împreună, după care adaugi roșiile decojite și tăiate. Într-un vas pentru cuptor așezi carnea prăjită și sosul obținut anterior. Usturoiul și ardeii iuți îi tai și îi adaugi în vasul pentru cuptor. Condimentezi cu boia iute, după gust și dai la cuptor pentru câteva minute.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!