Tăiței de orez, cu pui și legume

Foto: Mihai Nicolae – Burda Romania

Îți trebuie:
150 g tăiței de orez
300 g piept de pui
250 g ciuperci pleurotus
2 morcovi
2 ardei capia
1 fir de praz
2 linguri ghimbir ras
50 ml sos de soia
ulei de măsline 
sare, piper
Pregătești așa:
Pieptul de pui, spălat și tăiat fâșii, îl amesteci cu sosul de soia, ghimbir ras, puțin ulei de măsline și lași la rece timp de 40-50 de minute. Legumele curățate și spălate le tai rondele. În wok încingi puțin ulei de măsline și rumenești pieptul de pui, adaugi legumele și lași să se călească timp de câteva minute. Tăițeii de orez îi pui în apă fierbinte timp de 4-5 minute, până se înmoaie, apoi îi scurgi și îi adaugi în tigaie, peste legume și pui.
Adaugi două linguri de sos de soia, condimentezi după gust, amesteci bine, apoi stingi focul. Servești preparatul imediat.

Pregătire: 25 minute; Coacee: 30 minute
Rețetă de Simona Liliana Pătraș, Iași, jud. Iași

Intră aici și vei găsi o rețetă specială.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!