Rețetă propusă de Dana Vasilica Mazilița, București
Pregătire: 4 ore și 15 minute
Coacere: 30 minute
Îți trebuie
- 250 g carne porc
- 250 g carne vită
- 250 g carne pui
- 3 cepe
- 5 căței de usturoi
- câteva felii de kaizer
- sare piper
- puțin coriandru
Pregătești așa:
Tranșezi carnea în bucăți egale. Tai ceapa pătrățele. Într-o jumătate de li-tru de apă pui sare mai multă, ceapă, usturoi tăiat, coriandru, piper și carne. După 4 ore, carnea va fi aromată, așa că o poți scurge de apă. Pe frigărui înșiri câte o bucată de carne, una de kaizer și una de ceapă, până se completează toate frigăruile. Le pui la fript pe grătar, până se rumenesc. Sunt bune calde, pe un pat de salată verde. Ornezi cu felii de ardei roșu și frunze de pătrunjel.