Supă cu paste și crenvurști

Foto: Mihai Nicolae – Burda Romania

Îți trebuie:
1 ceapă
1 fir praz
3 morcovi mici
1 păstârnac
1 ardei gras
250 g crenvurști din piept de pui
1 legătură de pătrunjel verde
25 g unt
sare
200 g farfale (paste)
Pregătești așa:
Cureți toate legumele, le speli, le toci mărunt și le pui la fiert cu 2 l de apă și un praf de sare. Lași să fiarbă totul timp de 30 de minute. Separat, fierbi pastele într-o oală cu apă clocotită în care ai pus sare și unt. După ce au fiert, le iei cu o strecurătoare și le adaugi în supa de legume. La final, pui și crenvurștii tăiați rondele. Potrivești supa la gust de sare și mai lași câteva clocote. Presari pătrunjelul verde.

Pregătire: 20 minute; Fierbere: 30 minute
Rețetă trimisă de Ioana Petrov, Babadag, jud. Tulcea

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!